Fermenteringskurs

Ved hjelp av bakterier, gjær og sopp foredler vi kjøkkenhagens råvarer til holdbare lekkerheter å nyte om vinteren. Vi kommer til å gå gjennom melkesyregjøring, saltning og fremstilling av drikkene Kombucha og vannkefir. Ved hjelp av kursets teori og praksis kan du senere trygt fortsette å eksperimentere hjemme. Det blir en lett hobby!


Helena har holdt på å foredle i alle årene hun har drevet Kosters Trädgård. Spesielt glad er hun i surkålen som hun knapt kan leve uten om vinteren. Hun er sertifisert rådgiver på grønnsaksforedling gjennom Sveriges nasjonale nettverk Eldrimner for småskala mathåndverk. (www.eldrimner.com).

Kursholder:

Helena von Bothmer, Kosters Trädgårdar

Tidspunkt:

Fredag 15. november kl 0900 - 1500

Pris:

Kr 650,-  Inkludert lunsj

Påmelding:

https://www.deltager.no/fermenteringskurs_15112019

Maks: 12 deltagere