Vi har allerede beveget oss inn i en framtid med nye og ukjente utfordringer tilknyttet klimaendringer, biologisk mangfold og matsikkerhet. Hvordan skal vi møte framtiden på en måte som ivaretar naturressursene, menneska og dyra, samtidig som vi produserer sunn og næringsrik mat? Kongsgårdseminaret skal i år gi økt kunnskap om regenerativt landbruk og hvilken rolle det kan ha for framtidas matproduksjon. Seminaret skal gi inspirasjon og konkrete verktøy for en robust grobunn som kan imøtekomme disse utfordringene. Det blir foredrag med blant annet professor Ove Jakobsen og landbruksekspert Dag-Jørund Lønning, samt mini-kurs i kompostering, vekstskifte og andre praktiske eksempler fra Bygdø Kongsgård. Velkommen!
Dato:
Fredag 22. september
Tidspunkt
kl 0930 - 1530
Påmelding/betaling
Klikk her
Program
0930 - 1130 Foredrag
1130 - 1215 Lunsj i Gartneriet
1215 - 1500 Praktiske workshops
Vi avslutter i Gartneriet.
Sted
Gartneriet, Museumsveien 15
Lunsj og avslutning i Gartneriet Bygdø Kongsgård, Museumsveien 15
- 1/1