Kurs i landskapsmaleri

Velkommen til en innføring i landskapsmaleri. Vi maler med olje på lerret fra utvalgte landskapstrekk rundt Gartneriet på Bygdø Kongsgård. Det blir en liten tur til Oscarshall der vi får en omvisning på lørdagen.

Lærere: 

Billedkunstnerne Lene Ørnhoft og Christopher Rådlund

Christopher Rådlund

har gjort seg bemerket med sin nyfigurative og meditative billedkunst både i Norge og Sverige. ”Det ufattelige faktum at det finnes berg, skoger og vann i uendelige variasjoner som slik har eksistert i uendelige tider er et mysterium som bare kan oppfattes i et meditativt seende. Her har kunstneren funnet sin oppgave!”.
(Roj Friberg 1990). Rådlunds bilder representerer enkelhet, stillhet, lindrende mørke og savn – det er bilder som lever videre. 

Lene Ørnhoft 

lager malerier og grafikk med røtter i historiske uttrykksformer. Hun avbilder gjerne historiske hendelser og miljøer. Bak tittelen «OK – Oslo Kristiania» ligger en tanke om å møte samtiden ved å skue bakover. Derfor er hovedstadens to navn sidestilt. Maleri utstillingen OK – Oslo – Kristiania, Galleri A i Oslo kan sees frem til 6. mai 2018.

Påmelding: 

www.deltager.no/landskapsmaling_10082018

Pris

kr 3 800,- inkl lunsj, kaffe/te,
materialer og lån av staffeli.

Varighet

10. august – 12. august
Minimum 10 og maks 15 deltagere.

Forkunnskaper er ikke nødvendig !