Hopp til hovedinnhold

Marmeladekurs

Syltetøy og marmelade er blitt laget i de fleste hjem de siste 50 årene. Nå har industrien tatt over og på veien mister vi smak, tekstur og fremfor alt håndverket. På dette kurset lærer du deg å sylte helt uten tilsetningsstoffer og industrielt pektin. En måte å bevare og forsterke sommerens smaker til mørke vinterdager.
Ta gjerne med egne bær og frukter hvis du har noe spesielt du vil prøve.

Foredragsholder:

Helena von Bothmer, Kosters Trädgårdar

Tidspunkt:

Fredag 15. november kl 1800 - 2100 og
Lørdag 16. november kl 0900 - 1400

Pris:

Kr 1 350,-  Inkludert råvarer, glass og aftensmat fredag og lunsj lørdag

Påmelding:

https://www.deltager.no/marmeladekurs2019'

Maks: 12 deltagere

  • 1/1
Museum24:Portal - 2024.03.19
Grunnstilsett-versjon: 1