Tirsdager kl 1730 - 2000
1 Tirsdag 27.02
Planlegg din egen kjøkkenhage: økologiske dyrkningsprinsipper, så- og planteplaner og plantefamiliene
2 Tirsdag 19.03
Sesongstart: Forkultivering med frø, jord, lys og varme.
3 Tirsdag 23.04
Forberedelser i kjøkkenhagen. Hageredskaper og vedlikehold, stauder og stiklinger
4 Tirsdag 07.05
Gjødsel, jordforbedring og jordarbeidingsteknikker.
5 Tirsdag 28.05
Praktiske teknikker i kjøkkenhagen: utplanting, direktesåing, samplanting og jorddekke
6 Tirsdag 11.06
Kompost, luking og sommerblomster: vi forbereder oss på sommersesongen
7 Tirsdag 27.08
Høsten kommer: frøsanking, innhøsting og grønngjødsel
8 Tirsdag 17.09
Innvintring av kjøkkenhagen: lagring, foredling og forberedelse til neste sesong
9 Tirsdag 08.10
Høstakkefest: Måltid med råvarer fra årets felles avling. Oppskriftshefte