Hopp til hovedinnhold

Skoler, barnehager og voksen/senior grupper

Vi ønsker skoler, barnehager og voksengrupper velkommen til omvisning på Bygdø Kongsgård. Må bookes på forhånd. Her får du oppleve alt fra vårens lamming til forsommerens beitevandring. Høstens grøde til førjulsstemning i fjøs og stall. Vi tilbyr omvisning i alle uker hele året, og ønsker spesielt aktivitets skoler velkomne i vinter- og høstferie. Vi tilrettelegger undervisningen for de ulike aldersgruppene og tilbyr varmt spiserom. Møt de norske husdyra og lær om hvor maten kommer fra.

Man kan i tillegg få omvisning i Gartneriet. Vi gjør oppmerksom på at det er noe avstand mellom de ulike arenaene og oppfordrer til bruk av egen transport ved behov.
Velger man hele turen er det fra hovedinngang fjøs via besøkstun til Gartneri ca 1050 meter.

For åpningstider og pris på omvisning se  her.

Avbestilling
Ikke avbestilte omvisninger innen 48 timer på hverdager mellom kl. 0900 og 1600 blir fakturert med 450,- for skoleklasser, 300,- for barnehager og 600,- for voksengrupper. I helger og etter 1600 på ukedager er satsen 1000,-.
Cancellation fee within two working days prior to arrival: NOK 450,- for school classes, NOK 300,- for kindergardens and NOK 600,- for all other groups on weekdays 0900am - 0400pm. NOK 1000,- on weekends and after 0400pm on weekdays.

Omvisningen varer i 45 minutter/the guided tour lasts 45 minutes.

Reisemåte
Ta buss 30 Bygdøy fra Oslo Sentrum.
Til Bygdø Kongsgård er stoppestedet Kongsgården. Husk gode sko og klær som tåler lukt.

Vennligst se mer informasjon på/for further information  contact us at undervisning@norskfolkemuseum.no

Velkommen skal dere være
ved formidlingsansvarlig mari.bjornsrud.gabrielsen@norskfolkemuseum.no


  • 1/1