Ostene våre selges på Gartneriets kafé, i tillegg til kolonialbutikker, restauranter og event i Oslo.
Sølvmedalje i NM i Ost 2025
I NM i Ost 2025 ble vår halvfaste hvitost "Kongeskogen" tildelt søvmedalje.
Våre tre hovedoster er:
- Dronningberget - modnet kremost
 En liten hvit ost modnet med melkesopp. Syrlig og frisk smak. Passer utmerket på et ostefat eller på smørbrød – kan også smeltes på pizza! Upasteurisert.
- Kongeskogen – halvfast hvitost
 Halvfast hvitost modnet med rødkitt. Modnes i minst 2-3 måneder. Den unge osten er syrlig på smak og fylles med rundere smak og mer aroma jo lenger den modnes. Upasteurisert.
-  Paradisbukta – halloumitype 
 Umodnet halvfast ost som skal grilles eller stekes. Brukes som burger, i supper, salat og som godt tilbehør til varme og kalde retter. Upasteurisert.
I tillegg har vi en mindre produksjon av:
- Hanseløkken – blåmuggost
 Tradisjonell blåmuggost, modnes i minst 5-6 måneder. I ung alder er den mild og rund, og blir kraftigere på smak med tiden. Upasteurisert.
- Frognerkilen – fetatype
 Ost av fetatypen, modnet i minimum en måned i saltlake. Selges naturell og kan krydre, marineres og brukes etter ønske. Upasteurisert.
Vi lager også yoghurt, kremost, mozzarella og ricotta som serveres i Gartneriet spiseri og Rohdeløkken kafe.
Bestilling
Ønsker du å bestille ost fra oss ta kontakt! helene.austvoll@norskfolkemuseum.no
Følg oss på Instagram @bygdokongsgard
-  1/6Christian Andre Strand 
-  2/6Christian Andre Strand 
-  3/6Christian Andre Strand 
-  4/6Christian Andre Strand 
-  5/6Christian Andre Strand 
-  6/6Christian Andre Strand